31 oktober 2007

Nå, men

her kommer lige et billede af sjalet, der blev strikket færdigt på Rhodos.

Sjalet er til min uundværdlige zoneterapeut og er allerede afleveret.


Da vi var kommet vel hjem fra ferie, tog jeg et kritisk blik på området omkring min stol i stuen og måtte indse, at det nok var på tide at komme i gang med at færdiggøre nogle WIP'er og måske også få nogle UFO'er sorteret fra.

Det der med at få sorteret UFO'er fra viste sig at være en lidt overvældende opgave, så jeg går stadig og overvejer, men jeg har da fået færdiggjort et Woodland-look-a-like. Da jeg skulle lukke af, viste det sig, at jeg konsekvent er sprunget over pindene uden hulmønster, så... Billede følger, når tørklædet er tørt.

Så nåede jeg frem til en påbegyndt strømpe, som jeg faktisk gav min svoger i julegave sidste år - ahem. Blev enig med mig selv om, at jeg nok hellere må få dem gjort færdige nu. På et tidspunkt har jeg købt korte strømpepinde (har sikkert syntes, at det var en smart ide), men jeg kan ikke holde ud at strikke med dem, så strømpen kom over på de gode gamle pinde og i løbet af ganske kort tid, var første strømpe færdig:


Den ser lidt underlig ud, som den ligger der på mit alternative blocking board. Anden strømpe er godt på vej.

Jamen Mette og Tina - jeg må ikke købe garn, så selvfølgelig gjorde jeg ikke det! (Kan man se glorien skinne?) Okay så - jeg blev heller ikke fristet. Hun havde næsten kun garn fra Garnstudio og der var ikke lige noget, der tiggede om at komme med mig hjem ;-) Hun var nu ved helt at droppe Garnstudio og i stedet få garn fra Italien og Spanien, så det kan da godt være, at man skal overveje en tur mere til Rhodos?

24 oktober 2007

Efterårsferie

Vores efterårsferie blev tilbragt i 2 lejligheder på Rhodos. Vi var som sædvanligt sent ude, så vi fik valget mellem Rhodos og Mallorca. Efter at have set hvordan vejret har været på Mallorca, valgte vi rigtigt. Vi havde dejligt sommervejr det meste af ugen. Og for første gang nogensinde på en ferietur havde jeg strikkeoplevelser.

Min kære husbond (KH) har lært af sin svigermor, at det er bedre at give drikkepenge til rengøringen fra begyndelsen af og ikke først, når man rejser hjem, så han lagde friskt ud med drikkepenge fra dag 1. Vi fik da også en fin behandling og 2 glade rengøringsdamer (hedder det sådan i dag?).

Tirsdag sad jeg alene på terrassen med mit strikketøj (billeder følger senere) og en lydbog og hørte derfor ikke, at rengøringsdamerne kom ind. Den ene kom springende ud på terassen og havde nær fået hjertestop, da hun så mig. Da hun var kommet lidt til hægterne, kiggede hun på mit strikketøj og hentede så den anden rengøringsdame. Så fik vi ellers en lang snak om strikketøj, hvor vi var fra osv. Dvs. de forstod ikke, hvad jeg sagde og jeg forstod ikke dem, men med fagter o.lign. gik det fint. Det viste sig, at de faktisk var fra Bulgarien. Fra den dag af fik vi speciel behandling. Ekstra håndklæder og stod der lidt opvask blev den også taget!

Torsdag blev KH og jeg enige om en lille gåtur ind til centrum. Tilfældigvis kom jeg til at kigge ned i en lille gyde og for enden lå der en lille butik, der hed "Yarn and Design". Jeg måtte simpelthen bare ind og kigge. Indehaveren hilste pænt på engelsk og jeg sagde, at jeg bare lige skulle se, om hun havde noget garn, man ikke kan få i Danmark. Dertil svarede hun på dansk, at jeg da var velkommen til at kigge. Det blev et langt og hyggeligt besøg og min KH fandt sig en bænk udenfor, hvor han tålmodigt sad og kiggede sig omkring - hæ, hæ.

Som skrevet blev der strikket på ferien - billeder følger senere.

Tina og Irene: Jamen, det er skønt med sådan nogle unger. Hver alder har sin charme, men jeg må indrømme, at jeg synes, at de er rigtigt sjove lige nu - alle 3.

02 oktober 2007

Regler

Mine børn er belemret med en mor, der vil vide, hvor de er og hvornår de kommer hjem. Til gengæld ved de også, hvor deres forældre er. De er også vandt til, at deres mor er hjemme, når de kommer fra skole sidst på eftermiddagen.

Det glippede for mig for et par uger siden med det resultat, at denne seddel lå på mit skrivebord, da jeg kom hjem:

Og neden under lå denne:


Det skal så lige siges, at den ene "englebasse" er knap 17 og den anden er 18 ;-) Er der noget at sige til, at jeg synes, at det er sjovt at have teenagere i huset?

01 oktober 2007

De 7

Jeg er blevet tagget af Mette, Erna (kan simpelthen ikke finde din blog igen - havde den ellers lige), Helle og Mette, så her kommer de 7, som faktisk slet ikke var så nemme at komme på ;-)

1. Jeg er totalt uromantisk. Gift (af praktiske grunde) på rådhus, ingen kobberbryllupsfest og skulle familie/venner læse med her, så er jeg bortrejst, når vi engang når til sølvbrylluppet.

2. Jeg er korrespondent i engelsk og tysk.

3. Jeg ser alle Formel 1 løb OG Le Mans.

4. Jeg er vild med Adventurespil til computeren (King's Quest, Monkey Island o.lign.). Desværre er der ikke så mange af dem.

5. Jeg har alt for mange UFO'er.

6. Jeg elsker stegt lever.

7. Jeg går næsten altid i cowboybukser.

Hanne - jeg har slet ikke turdet læse fremad på Plissé, for jeg kan godt forestille mig, at der bliver mange masker.

Karen - jeg er færdig med MS, men jeg har ikke fået vasket og spændt ud endnu!

Mette - jeg har gået og tænkt over Mr. Greenjeans og jeg tror, at den kan blive rigtig fin, når jeg får den strikket om.