25 januar 2009

Finitos

Sidste weekend i sommerhuset fik jeg virkelig strikket igennem. Jeg er med i sokke-along, men da strømperne, der skal strikkes i januar, er med snoninger, stod jeg af. Jeg gad simpelthen ikke at strikke dem. I stedet blev det til de klassiske OG enderne blev hæftet i går:


Der var jo blevet lovet sne sidste weekend (som vi nu ikke så noget til her i Vesthimmerland), så huen blev strikket. Som tidligere skrevet ligner jeg noget, der har været i ild, når jeg har hue på og det blev da helt galt med denne på:


Huen er der sådan set ikke noget galt med - det er hovedet ;-) Nå, men man giver vel ikke bare op vel? Så i går blev denne strikket - det er ikke meget bedre, men det går vist lige - og så har vi forøvrigt heller ikke fået sne denne weekend.


Det ½ prinsesjal er helt færdigt og enderne er hæftet. Billede følger, når vejret bliver bedre.

21 januar 2009

Hvor ER jeg glad

for mit garnlager. Har lige måttet slippe 2.000 hos tandlægen. Gamle fyldninger skulle skiftes! Det er ikke min livret at komme til tandlægen. Jeg er spændt som en flitsbue flere timer efter!

En slappe-af-weekend i sommerhuset gør underværker - også for strikketøjet. Jeg er med i sokkeklub, men droppede første mønster, så snart jeg så det. Det er ikke lige nu, at jeg skal strikke strømper med snoninger. Jeg var nu alligevel tændt på strømper, så det blev til et par gamle kendinge (billede følger).

En hue blev det også til, men jeg HAR ikke huehoved, så jeg tror, at den bliver trævlet op igen.

½ prinsesjal er færdigstrikket. Det går jo hurtigt på p 6½ og det er blevet stort, varmt og lækkert. Enderne skal lige hæftes, så.....

Når solen engang titter frem, får jeg taget billeder.

Hos Markno så jeg det smukkeste hæklede tørklæde fra Natural Dye Studio og et eller andet blinkede i min hjerne. En tur i min dokumentmappe viste, at jeg faktisk har hele 3 mønstre fra NDS. Jeg giver Pay Pal skylden for alle de PDF opskrifter, jeg har liggende. Jeg skulle måske få gået dem igennem og se, hvad jeg egentlig har. Der kan komme en del overraskelser, tror jeg.

Skulle jeg mon lige se på mit Excel regneark og finde garn, så jeg er klar til at hækle, når håndbolden går i gang i aften??

14 januar 2009

Hvem

kan stå for store, bedende, brune, 10-årige øjne. Jeg kan ikke!

For en hel del år siden strikkede jeg et par fingerløse handsker til min lille nevø. Jeg troede, at de for længst var forsvundet/slidt op/smidt væk. Men han har gemt dem og brugt dem år efter år og nu var de altså blevet alt for små.

Men han elsker dem og ville så gerne have et par nye, som han kunne få med på skiferie. Han har også en tyrkertro på, at når det drejer sig om strik, så kan Tante Mette klare hvad som helst, så jeg måtte da selvfølgelig i gang. Jeg nåede det lige.


Jeg gad ikke strikke korte fingre på (alt for bøvlet og alt for mange ender at hæfte!), så i stedet måtte jeg improvisere. Tungen blev placeret midt i munden, mens jeg byttede 1 maske på tværs mellem hver finger, så der blev adskillelse mellem fingrene. Hm, ikke så nemt at forklare. Men "den unge mand" var lykkelig :-)

07 januar 2009

Fundet

Jeg fandt garnet og samtidig fik jeg lige taget mig sammen til at notere indholdet af kasserne. Jeg lavede en "optælling" for 1½ år siden, så den skulle jo bare finjusteres samtidig med, at jeg fik skrevet hylde- og kassenummer op.

Jeg indrømmer ikke, hvor mange kilo garn, der er, men jeg har ca. 126 km garn ;-) OG så har jeg ikke medregnet strikkekits og igangværende projekter! Med den nuværende finanskrise må jeg sige, at det føles rigtigt rart med et godt lager - hæ, hæ. Og det er bare med at købe til lager hver gang, der er råd! Forøvrigt er der faktisk et par af kasserne, der er tomme og det er jo egentligt noget rod ;-)

Mystery Stole 2008 er færdigmonteret. Billeder og mere derom senere.

05 januar 2009

Æhm

Nu er alt mit garn jo pænt pakket i rigtigt mange kasser. Mens jeg pakkede, havde jeg ikke lige tid til at notere, hvilket garn der blev placeret hvor. Jeg har ellers Excel regnearket klar :-)

Jeg ved dog trods alt, at jeg har et fed mørkegrå New Zealandsk lammeuld på lager OG jeg har en veninde, der lige står og mangler de 100 gr. Suk - det kommer til at tage sin tid at få det gravet frem!