30 august 2016

Det her




bliver det sidste par strømper i denne omgang. De har faktisk været næsten færdige i et stykke tid, men jeg kan åbenbart ikke lige tage mig sammen til at bruge 10 min på at få dem færdige.

I alt er det blevet til 8-9 par strømper i år og det er jo ganske fint. Nu hænger selv de sølle 10 p om dagen mig langt ud af halsen og så må det være på tide at stoppe. Der kan jo altid startes op igen, hvis trangen skulle melde sig - måske!

Lørdag gik turen til Strik i Todbjerg. Rigtig hyggelig dag med masser af inspiration rundt omkring i byen. Hos os var det nu nok dette, der vakte størst begejstring :-)




20 august 2016

Jeg var ikke helt fair

overfor Helle i mit sidste indlæg. Efter moden overvejelse (!) er jeg kommet frem til, at det var p 3, jeg var træt af - ikke Helle.

Ærmerne er strikket oppefra og ned. En klar fordel for en som mig, der ikke er vild med monteringen. Ærmekuplen er formet med forkortede rækker, hvilket jeg har prøvet før. Det var jeg ikke så vild med, for vendingerne kunne ses. Her bruges der tyske vendinger, som jeg også har prøvet før og de er altså næsten perfekte. Så perfekte, at de faktisk er et hit her.

Helle i al sin uvaskede smukhed:



Den er ikke vasket endnu, da der mangler knapper. Hm, underlig undskyldning men den eneste jeg har! Min lokale knap leverandør er lukket i øjeblikket, men starter forhåbentligt op igen ellers må jeg en tur til Aalborg. Ting tager tid.

Fakta:

Mønster: Helle
Garn: 287 gr. Cottonwool fra Garnudsalg
Pind: 3
Ændringer: Ingen - men ærmerne er ret stramme, så skulle jeg gøre det om, ville jeg nok have gjort dem en anelse bredere.
Hit or sh*t: Tror bestemt, at den bliver et hit.

Rigtig god weekend.

02 august 2016

Dydens smalle sti

er, hvad jeg er tilbage på - i hvert fald når det gælder strømpestrikning.


En uges pause blev det til. Min øvrige strikketid bruges på Helle. Jeg gider den ikke mere - og det er hverken trøje, opskrift eller garnets skyld. Der er simpelthen bare en kø af trøjer, som jeg gerne vil strikke, så nu har jeg taget mig sammen og turbostrikker. Jeg mangler kun et ærme, kanter og den ikke-lokkende hæftning af ender!


Der ligger også flere UFOer og jeg tror ikke, at de nogensinde bliver færdige, så på et tidspunkt bliver de trævlet op, så jeg kan kaste mig over nye projekter med god samvittighed. De nye står linet op og lokker!