24 oktober 2016

Suk, det var da godt

at jeg kom i gang med julegaven i god tid. Den er strikket fra halsen og ned og da jeg var klar til at sætte masker til ærmer af, opdagede jeg, at jeg havde glemt nogle udtagninger ved halsen, så det endte sådan her:
På den igen, men denne gang er der sat ufatteligt mange maskemarkører ind! OG der bliver talt masker med jævne mellemrum.

18 oktober 2016

Der er blevet tradition,

at min svigerinde får strik i julegave. Jeg strikker ikke til hvem som helst og er blevet ret god til at sige nej. Strikketiden er jo begrænset, så den skal bruges rigtigt :-) Til gengæld tilbyder jeg altid at lære spørgeren at strikke. Den er der endnu ingen, der er hoppet på.

Men min svigerinde elsker mit hjemmestrik og bruger det flittigt. I år har hun allerede hintet til strik et par gange, så den spæde start er gået.


Det er ikke nemt at se, hvad det skal blive til og det er må nok også forblive en hemmelighed indtil jul. Jeg tror ikke, at hun kigger med her, men man ved jo aldrig.

For nogle år siden troede jeg, at jeg kunne starte en trøje op på forholdsvis tykke pinde om aftenen d. 22. december og være færdig inden, der skulle pakkes gaver op?!? Den gik ikke. I år satser jeg på at være færdig i god tid!